Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Opskrift Kylling Champignon Fløde

Opskrift Kylling Champignon Fløde. Vend pastaen i saucen, drys. Skær champignon i skiver og rist dem sammen med hvidløg.

Kylling i champignonfløde sauce Færdig på 25 minutter!
Kylling i champignonfløde sauce Færdig på 25 minutter! from www.louisesmadblog.dk

Skær champignon og porre i. Vend pastaen i saucen, drys. Med et godt flute eller et saftigt madbrød til.

1600 G Salt 1 Løg 2 Kviste Timian 2 Laurbærblade 8 Peberkorn Champignonsauce 15 G Smør 1 Løg 250 G Champignon ½ Citron 3 Spsk Hvedemel ½ Dl Fløde, 9%.


Hvis tiden ikke er til dette, men det alligevel er netop denne herlige kyllingeret, som man har lyst til at sætte på menuen, så bruger man endelig blot et par gode kyllingefiletter i stedet. 2 glas champignon kan også bruges. Det er en god hverdagsret, hvor både store og små kan være med.

Steg Dem På Panden I Fem Minutter.


En nem ret, som laves på under en time. Kom kyllingekødet i saucen, smag til med salt og peber og bring det hele i kog. Lad fyldet køle af en smule.

Her Er En Lækker Opskrift På Fad Med.


Denne opskrift er med cocktailpølser, champignon og bacon, men du kan sagtens tilføje kylling, mørbrad eller noget helt tredje. De smager helt fantastisk lynstegt i en lækker omelet, sammen med fløde eller på. Kog pastaen som anvist i letsaltet vand.

Og I Kombi Med Kylling Og Pasta, Får Du Altså Her En Vinderret, Som Vil Falde I God Jord Hos De Fleste.


Den er også meget børnevenlig. Kylling med hvidvin, fløde og svampe er et herligt efterårsmåltid og helt perfekt til en weekendmiddag, hvor der er godt tid til simreretter. Der er masser af den gode svampesmag, og den passer helt perfekt til en gød bøf, en lækker grillet culottesteg, eller til kylling.

Prøv Denne Lækre Og Nemme Version Med Kylling Og Grøntsager.


Skær champignon og porre i. Tørret estragon eller 1 spsk frisk. Vend pastaen i saucen, drys.